luni, 27 ianuarie 2014

Colonel contra general: 1 la 0



Colonel contra general: 1 la 0

Consider că, în articolul „Demersul ruşinos al unui general“, d-l colonel (r.) Remus Macovei, preşedintele Filialei Constanţa a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (S.C.M.D.), se exprimă cam ireverenţios la adresa preşedintelui Asociaţie Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere (A.N.C.M.R.R.), d-l Mihai Iliescu, care este ditamai g-ralul (r.) cu patru stele (pe fiecare umăr, cum se poate vedea în fotografia alăturată). Precizăm, pentru toţi cititorii, că S.C.M.D. cuprinde cadre militare în rezervă şi în retragere din toate armele – Armată, Poliţie, Jandarmerie, S.R.I., S.I.E. –, iar A.N.C.M.R.R. are în componenţă numai cadre provenind din Ministerul Apărării Naţionale.

Apoi, în mod evident, d-l colonel (r.) Remus Macovei nu ştie că g-ralul (r.) Mihai Iliescu mai poartă şi nimbul prestigiului dat de faptul că este şi membru corespondent al A.O.Ş.R., fiind membru (cu nr. 18) al Secţiei Militare a A.O.Ş.R. (cf. http://www.aos.ro/frame_principal.html), alături de g-ralul puşcăriabil şi care a şi devenit puşcăriaş „cu suspendare“, g-ralul Eugen Bădălan (care fusese şi preşedintele Secţiei MiIitare, pentru care primea, atunci, o indemnizaţie suplimentară, pe lîngă pensia militară şi indemnizaţia de la Parlament!). Nu vă mai amintiţi ce este A.O.Ş.R.?! Este Academia Oamenilor de Ştiinţă din România! E acea organizaţie tot de „utilitate publică“ care a vrut să-l facă „academician“ şi pe preşedintele Traian Băsescu, ca mulţumire că i-a dat sediu acestei şuşanele, pe vremea cînd el fusese primarul general al Capitalei.
Şi, ca „(c)academician“, d-l g-ral (r.) Mihai Iliescu, primea o indemnizaţie „pe viaţă“ de 2.000 de lei, pe care o cumula cu pensia lui de general cu patru stele, la care se adăuga şi leafa de preşedinte al A.N.C.M.R.R. Este adevărat că, după o campanie virulentă contra A.O.Ş.R. dusă de aproape toate mass media (cf. http://www.altermedia.info/romania/2010/03/28/imaginea-aosr-slutita-in-mass-media/) şi, în special, de colonelul (r.) Vasile I. Zărnescu (vedeţi, de exemplu, aici: http://www.altermedia.info/romania/2010/02/25/de-cine-i-este-frica-presedintelui-aosr/; http://www.altermedia.info/romania/2010/12/13/aosr-capusa-bugetara-nu-for-stiintific/; http://www.altermedia.info/romania/2010/05/09/aosr-o-gaura-neagra-in-buget/; http://www.altermedia.info/romania/2010/12/15/aosr-institutie-impostoare/; http://www.altermedia.info/romania/2010/12/20/aosr-intre-imoralitate-si-musamalizare/; şi altele), celor de la A.O.Ş.R. li s-a tăiat caimacul, adică, prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 79 din 1 septembrie 2010, publicată în Monitorul Oficial, nr. 638 din 10 septembrie 2010, li s-a anulat subvenţia de la bugetul statului, fiindcă şi A.O.Ş.R. fusese, tot prin maşinaţii politice, P.S.D.-iste şi masonice, declarată organizaţie „de utilitate publică“ şi primea circa două milioane de euro anual de la bugetul „consolidat al statului“, deşi nu-şi dovedise prin nimic utilitatea, iar premierul Adrian Năstase fusese, de aceea – spre cinstea lui –, mereu contra acordării statutului de utilitate publică, şi, cum am demonstrat, nu era decît o „căpuşă bugetară“. Dar, prin criminala reglementare a Guvernului Boc şi a Parlamentului, dominat de P.D.L. şi U.D.M.R., de interzice a cumulului pensiei cu salariul/pensia militară, şi d-lui g-ral Mihai Iliescu i s-a subţiat substanţial teşchereaua cu mangoţi. Numai că, prin partidul lui de suflet, U.N.P.R., după agresiva campanie de diminuare a „pensiilor nesimţite“ avute de rezervişti, d-lui g-ral Mihai Iliescu i s-a mărit nesimţit de substanţial pensia, care şi aşa fusese nesimţit de mare. Apropos, d-le colonel Remus Macovei, puteţi afla, prin relaţiile pe care la mai aveţi cu foşti camarazi din Armată, ce pensie i s-a făcut d-lui g-ral Mihai Iliescu după „recalculare“?
Nu ştim pentru care merite ştiinţifice este membru titular al A.O.Ş.R. d-l g-ral (r.) Mihai Iliescu, dar poate află şi aceste merite d-l colonel Remus Macovei, tot prin relaţiile sale cu foştii camarazi de arme. E posibil ca, între timp, prin maşinaţiile din Parlament făcute de parlamentarii care sunt şi membri ai A.O.Ş.R. dar şi membri ai P.S.D. – care dictează în U.S.L. –, ca Ion Iliescu, Ecaterina Andreescu, Teodor Meleşcanu şi alţii, A.O.Ş.R. să-şi fi recăpătat „caimacul“: indemnizaţia de la bugetul sărăcit al statului, mai ales că, în mandatul trecut Senatul aprobase abrogarea O.U.G. nr. 79/1 septembrie 2010, şi mai rămăsese să se pronunţe Camera Deputaţilor. Or, prin şulfăria cunoscută, numită „aprobare tacită“, Camera Deputaţilor ar fi putut admite, în final, abrogarea O.U.G. nr. 79/1 septembrie 2010, iar paraziţii de la A.O.Ş.R. şi-ar fi redobîndit euroii. Oricum, g-ral Mihai Iliescu, pe lîngă tupeu mare, are o guşă prea mare ca să nu presupunem că a dat, din nou, de „mălai mare“. D-le colonel Remus Macovei, d-le consilier prezidenţial Daniel Funeriu, care este situaţia cu bugetul A.O.Ş.R.? A devenit resubvenţionat de stat? De-aia nu au fost bani pentru repararea avionului SMURD, de a fost nevoit Adrian Iovan să piloteze un avion vechi de 40 de ani? De-aia au murit cu zile Adrian Iovan şi Aurelia Ion? Pentru ca băşinoşii de la A.O.Ş.R. să-şi recapete indemnizaţiile viagere? Desigur, în A.O.Ş.R. sunt şi cîţiva membri merituoşi (probabil nu mai mulţi decît degetele de la mîini), dar ar trebui să se retragă din această şuşanea, deoarece se compromit prin prezenţa lor acolo, întrucît sunt conduşi de g-ralul (r.) cu patru stele Vasile Cândea, care a fost avansat general cu o stea de către agentul K.G.B. Nicolae Militaru în 29 decembrie 1989, adică tocmai cînd teroriştii puşi de Militaru et comp. ucideau români nevinovaţi, care voiau libertate! La fel ca în poezia lui Adrian Păunescu: „Iar voi vă decoraţi voi între voi / Cînd lupta este în desfăşurare…“
Iată ce libertate ne-au adus: aceea de a muri de foame, de a deveni sclavii „investitorilor strategici“, de genul escrocilor care vor să ne fure aurul de la Roşia Montană şi celelalte întreprinderi şi resurse minerale care ne-au mai rămas; „libertatea“ de a ne vinde pămîntul străinilor şi de a rămîne fără ţară, de a deveni străini în propria ţară, deşi, încă de la geto-daci, se instituise „obiceiul pămîntului“: pămîntul ţării nu se vinde străinilor, iar cutuma aceasta a rezistat pînă la criminala revizuire a Constituţiei din noiembrie 2003! Iar acum a intrat în vigoare şi legea care prin care pămîntul ţării se vinde „la liber“ străinilor, adică legea care accelerează palestinizarea României!
Vă propun o temă de meditaţie şi de acţiune: nu credeţi că toţi complotiştii care au dat lovitura de stat din decembrie 1989, împreună cu acoliţii şi parveniţii lor, ar trebui trimişi să-i ţină urît lui Ceauşescu?
27 ianuarie 2014
Colonel (r.) Vasile I. Zărnescu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Este binevenit oricine doreste sa comenteze! Rugam sa va inserati numele si datele de contact, din respect fata de cititori. Atacurile la persoana, injuriile, opiniile fara legatura cu subiectul prezentat vor fi sterse. Persoanele care doresc raspunsuri sau precizari oficiale, trebuie sa se adreseze conform "Normelor de comunicare in cadrul SCMD" (afisate pe pagina Secretariatului General al SCMD).