joi, 9 august 2012

Parintelui Arhimandrit Veniamin Micle




Părintelui Arhimandrit Veniamin Micle,
Sfânta Mânăstire Bistriţa Olteană

            După complotul internaţional anti-românesc din decembrie 1989, a revenit în ţară un transfug, un anti-roman – unul dintre semnatarii infamantei Declaraţii de la Budapesta! –, NEAGU DJUVARA pe nume, care ţipă ca din gură de şarpe că originea poporului român este cumană. De fapt, el încearca să falsifice istoria românilor şi, în acelasi timp, batjocoreşte poporul român. Neagu Djuvara, la cei 96 de ani cît are, nu a auzit şi nu a citit că poporul român are o vechime de peste 7.000 de ani, popor care a dat lumii o cultură, o civilizaţie şi o limbă daco-tracă?
            Explicaţia acestui comportament a lui Neagu Djuvara este una singură. Originea lui etnică este cumano-găgăuţă. La revenirea în ţară, în anul 1999, a locuit câteva luni în casa altui anti-român, găgăuţul Anatol Măcriş (rog vedeţi cărţile Miscelaneea, de Anatol Măcriş, Editura PACO, Bucuresti, 2000, vol 2, pag. 170, şi Amintiri din Pribegie de Neagu Djuvara). Stau de multe ori şi mă întreb care evrei îi scriu cărţile lui Neagu Djuvara, pentru ca el la cei 96 de ani nu mai ştie nici cum îl cheamă.
            Această fantomă care bîntuie prin ţară vrea să umble la mormintele domnitorilor români ca să dovedească originea cumană a lor!!! În următoarele luni vrea să meargă la Mănăstirea Arnota, locul de odihnă a lui Matei Basarab şi să desfacă sarcofagul. Cine a dat aprobarea? Nu poţi să crezi! Evreii vor să şteargă orice urmă de existenţă a poporului român pe aceste meleaguri.
            Vă rog, părinte, să interveniţi la Episcopia Râmnicului, la Ministerul Cultelor şi la Sfîntul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, pentru a opri acţiunea întreprinsă de acest rătăcit şi falsificator al Istoriei românilor. În acest sens, am scris şi eu un articol Aberaţiile lui Neagu Djuvara, pe care vi-l inaintez şi Dvs. în copie xerox. Nu ştiu cine va publica acest articol, pentru că toată presa din România este în mîinile evreilor.
            Eu sunt un om în vîrstă, bolnav, mă deplasez greu şi nu cred că voi mai ajunge vreodată la Sfânta Mănăstire Bistriţa Olteană. Totodată, vă înaintez şi un alt articol scris recent, Iuliu Maniu – omul care zicea nu, cu referire la domnitorul Matei Basarab.
            Vă doresc multă sănătate şi numai bine!
            NOI SUNTEM CU DUMNEZEU!

10 august 2012                                                                                Voicu TUDOR