luni, 12 august 2013

Comunicatul d-lui Gheorghe Funar




COMUNICATUL D-LUI GHEORGHE FUNAR

         Având în vedere acțiunile extrem de periculoase organizate recent pe teritoriul României, în Ardeal, în localitățile Tuşnad şi Joseni, de către Ungaria, U.D.M.R. şi partidele politice maghiare, inclusiv FIDESZ şi JOBBIK, Partidul România Mare, solicită autorităţilor Statului Român următoarele:
         1. Convocarea Parlamentului României în sesiune extraordinară, în săptămâna 12-19 august a.c., pentru a dezbate şi hotărî în legătură cu Planul secret al Ungariei vizând anexarea Ardealului, prin Diktatul de la Bruxelles, pregătit pentru anul 2014 şi bazat pe dobândirea dublei cetăţenii de către peste patru milioane de români get-beget şi prin obţinerea ilegală, pe calea împroprietăririlor, a peste 50 la sută din clădirile, terenurile agricole şi pădurile din Ardeal.
         2. Instituirea de către Preşedintele României a stării de urgenţă în județele Covasna, Harghita şi Mureş pentru a restabili autoritatea Statului Român în această, de peste zece ori, milenară Vatră Românească.
         3. Guvernul României să acţioneze urgent, conform Legii nr. 14/2003 a partidelor politice, pentru interzicerea U.D.M.R., Partidului Civic Maghiar şi a Partidului Popular Maghiar din Transilvania (P.P.M.T.) care, prin programele şi propaganda de idei, incită la discriminare, separatism teritorial şi violență publică, iar prin activităţile lor militează împotriva principiilor statului de drept şi a integrităţii României.
         4. Parchetul să-i cerceteze penal pe toţi organizatorii, finanţatorii şi participanţii la Universitatea de vară de la Tuşnad şi la tabăra de la Joseni, judeţul Harghita.
Cluj-Napoca, 11 august 2013
Dr. Gheorghe Funar