joi, 3 mai 2012

Pleaca ai lor, vin ai lor, vai de popor!



Pleacă ai lor, vin ai lor, vai de popor!

            După un şomaj tehnic de aproape trei luni, de neparticipare la activităţile din Parlament, inclusiv la întrebări şi interpelări adresate premierului şi miniştrilor, Opoziţia de catifea (P.S.D., P.N.L. şi P.C.) a reuşit să treacă „la mustaţă“ o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ungureanu, în ziua de 27 aprilie a.c. Ca urmare a unei politici absurde a liderilor P.D.L., U.N.P.R. şi U.D.M.R. vizând interzicerea participării la vot a propriilor parlamentari la moţiunea de cenzură a U.S.L., Cabinetul Ungureanu a fost demis după numai 78 de zile. Ca să atenueze din efectul mediatic al demiterii Guvernului Ungureanu, preşedintele Traian Băsescu l-a desemnat foarte rapid, în câteva ore, pe preşedintele P.S.D., Victor Ponta, ca premier al României. Liderul P.S.D. s-a lăudat că în 30 de secunde de la desemnarea sa ca premier va anunţa lista noului Executiv. Nu a primit-o atât de rapid de la stăpânii străini ai României  şi citirea ei a făcut-o abia în seara zilei de 1 Mai a.c., la o conferinţă de presă. Apoi, le-a aplicat politica faptului împlinit celor din organele de conducere ale P.S.D., P.N.L. şi P.C., care, în unanimitate ca la Partidul Comunist, au fost de acord cu nominalizările mediatizate.
            Văzând cele petrecute pe scena politică românească, în ultimele zile ale lunii aprilie a.c. şi în primele zile din luna mai, foarte mulţi români au înţeles jocurile politice de la Bucureşti, unde pleacă ai lor, vin ai lor, dar vai de Popor! Căderea Guvernului Ungureanu şi validarea Guvernului Ponta, probabil la 8 mai a.c., de ziua Partidului Comunist din România, impus de la Moscova în anul 1921, s-a bazat pe traseismul politic materializat prin achiziţionarea în viu a mai multor senatori şi deputaţi de la P.D.L. şi U.N.P.R. Marea lor majoritate au revenit recent la P.S.D. şi P.N.L., partide de la care au fost achiziţionaţi la cântar de către P.D.L. şi U.N.P.R. Spre deosebire de târgurile de animale şi de sezoanele de vânătoare şi pescuit, în Parlament migraţia politică a senatorilor şi deputaţilor se desfăşoară non stop, ziua şi noaptea.
            După ce a fost desemnat premier de către preşedintele Traian Băsescu, candidând de unul singur (în înţelegere cu P.D.L., U.N.P.R. şi U.D.M.R., care nu au nominalizat pe nimeni), liderul P.S.D. şi co-preşedinte al U.S.L., tânărul Victor Ponta, i-a anunţat pe români că prioritatea zero a Guvernului său este respectarea legii. Vorbe, vorbe... Cetăţenii ştiu că, în baza articolului 82 din Legea fundamentală a României, premierul şi ceilalţi miniştrii depun un jurământ vizând respectarea Constituţiei şi a legilor ţării. Faptele premierului desemnat V. Ponta îl contrazic! Un prim exemplu îl constituie Protocolul încheiat în ziua de 2 mai a.c. între P.S.D şi U.N.P.R. Se ştie că, la alegerile parlamentare din anul 2008, nu a existat U.N.P.R. şi nu a participat în campania electorală. Acest partid s-a înfiinţat după alegeri şi, cu încălcarea legii, a devenit partid parlamentar prin achiziţionarea în viu a unor senatori şi deputaţi de la P.S.D., P.N.L. şi P.C. Preşedintele de onoare al U.N.P.R., domnul Cristian Diaconescu, a candidat la ultimul congres al P.S.D. pentru funcţia de preşedinte al acestui partid, iar preşedintele executiv provine tot din conducerea P.S.D. Cei de la U.N.P.R. au pretins, cu încălcarea Regulamentelor Parlamentului, funcţii în Birourile Permanente de la Senat şi Camera Deputaţilor, precum şi în conducerea multor Comisii Permanente. Cu sprijinul P.D.L., U.D.M.R. şi deputaţilor minorităţilor etnice, a obţinut U.N.P.R. tot ce şi-a dorit, înlăturându-i din funcţii pe reprezentanţii U.S.L. În acea perioadă, în mod corect şi cu argumente juridice, deputatul V. Ponta şi alţi lideri ai P.S.D., P.N.L. şi P.C. s-au opus la încălcarea prevederilor legale de către U.N.P.R., care s-a născut ca partid parlamentar in vitro prin achiziţionarea mai multor senatori şi deputaţi de la partidele din Opoziţie. Acum, aceiaşi lideri ai U.S.L. au bătut palma cu cei din U.N.P.R. şi au încheiat un Protocol de colaborare, de fapt un troc. Premierul desemnat V. Ponta, uitând de noua sa poziţie, s-a dus singur la grupul parlamentar al U.N.P.R. şi a semnat Protocolul cu preşedintele Gabriel Oprea, care a fost din nou re-re-evaluat. Liderul P.S.D. s-a angajat că menţine toate funcţiile dobândite în Parlament de U.N.P.R. pe seama U.S.L. cu condiţia ca acest partid de traseişti să treacă de la Opoziţie în barca Puterii U.S.L. Urmează achiziţionarea în viu a deputaţilor minorităţilor etnice care au trădat alianţa cu P.D.L., U.N.P.R. şi U.D.M.R., trecând în tabăra U.S.L.
Comportamentul deputaţilor minorităţilor etnice constituie pentru români un exemplu de trădare nedemn de urmat. De peste 22 de ani, trădătorii decid soarta Poporului Român şi a României, iar după fraudarea alegerilor tot ei fac cu schimbul la Putere şi în Opoziţie atât în Parlament, cât şi la nivelul autorităţilor locale! Cu cinismul care îi caracterizează, liderii de la nivel central şi local al partidelor politice din actualul Parlament îşi spun: „Pleacă ai noştri, vin ai noştri, iar românii rămân ca proştii!“. Ca urmare, liderii P.D.L., U.N.P.R., U.D.M.R. şi deputaţii minorităţilor etnice nu îşi asumă eşecurile guvernării. A plecat Guvernul Ungureanu şi vine Guvernul Ponta. Aceiaşi Mărie, dar cu altă pălărie!
            Singura consecinţă vizibilă pe termen scurt, contrară logicii şi practicii internaţionale, este devalorizarea monedei naţionale.
            Acelaşi premier desemnat se ţine de poante şi îi asigură pe cetăţeni că Guvernul va fi condus de la Palatul Victoria. A uitat sau nu ştie că în Constituţia României, la art. 87, alin. 1, scrie că „Preşedintele României poate lua parte la şedinţele Guvernului în care se dezbat probleme de interes naţional...“ şi el prezidează acele şedinţe. Nu este exclus ca preşedintele Băsescu să-l transforme pe premierul desemnat Victor Ponta în premier-spectator la şedinţele de Guvern. După ce a anunţat de la Palatul Cotroceni, în 6 mai 2010, tăierea salariilor şi pensiilor, acum acelaşi preşedinte Băsescu are şansa ca în prima şedinţă a Guvernului Ponta să o prezideze şi să anunţe de la Palatul Victoria hotărârea de reîntregire a salariilor bugetarilor şi de restituire a reţinerilor ilegale din pensii pentru asigurările sociale. S-ar putea ca preşedintele Băsescu să fie sfătuit de către consilierii săi ca să prezideze toate şedinţele Guvernului Ponta.
Prima grijă a viitorului Guvern Ponta este să adopte, în şedinţa din 8 mai a.c., o noua scrisoare de intenţie, de fapt de vasalitate către F.M.I., Banca Mondială şi Comisia Europeană.  Contrar practicii din alte ţări, delegaţia de komisari străini nu a plecat din România pe perioada schimbării guvernelor şi continuă negocierile pentru că interlocutorii autohtoni sunt aceiaşi şi aparţin aceleiaşi etnii. Guvernul Ponta se va angaja la noi obiective împotriva Poporului Român şi  care fac parte din Holocaustul împotriva românilor ! Ca să fie siguri că se realizează obiectivele antiromâneşti, stăpânii străini al României l-au impus în funcţia de vice-premier şi ministru de Finanţe pe domnul Florin Georgescu, colaborator de nădejde al guvernatorului Băncii Naţionale a României, domnul Mugurel Constantin Isărescu, singurul cetăţean român membru al Clubului Bilderberg. La Ministerul Sănătăţii a fost impus ca ministru omul cerut de F.M.I., Banca Mondială şi Comisia Europeană pentru a grăbi adoptarea Legii genocidului, botezată noua Lege a Sănătăţii, menită să-i ajute pe români să moară cu zile şi în chinuri cât mai mari şi fără posibilitatea, pentru cei mai mulţi, de a avea acces la asistenţă medicală şi la spitalizare.
Pentru a-i face pe români să priceapă că au plecat în Opoziţie ai lor şi că la Putere au venit tot ai lor, de fapt nişte păpuşi manevrate din străinătate, premierul desemnat Victor Ponta NU a menţionat printre priorităţile viitorului Guvern şi obiectivele din Programul de guvernare cel puţin următoarele:
- Apărarea Interesului Naţional.
- Oprirea jefuirii bogăţiilor naturale ale Poporului Român.
- Alegeri libere şi nefraudate.
- Creşterea nivelului de trai al populaţiei.
- Blocarea traseismului parlamentarilor şi încetarea mandatului pentru cei care trădează alegătorii şi partidul care i-a susţinut.
       - Interzicerea vânzării către persoane fizice din străinătate a pământului românesc din Grădina Maicii Domnului, moştenit de la Poporul Primordial, de la geto-daci, Adevăratul Popor Ales de Sântu.
       - Stoparea privatizărilor diktate de asasinii economici şi asasinii politici străini la Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Poşta Română, C.F.R. ş.a.
      - Retragerea din Parlament a propunerii legislative a P.S.D. şi P.D.L. de modificare şi completare a Legii minelor, de fapt de expropriere a românilor din România de către titularii de licenţe de exploatare minieră, date de către Agenţia Naţională  pentru Resurse Minerale (A.N.R.M.). Această propunere legislativă a fost votată în Senat, în 27 octombrie 2009, de către senatorii P.S.D., P.N.L., P.D.L., U.N.P.R., P.C. şi U.D.M.R. Nu a existat niciun vot împotrivă! Cu toţii au votat pentru exproprierea şi alungarea din România a românilor de către străini!
      - Alinierea la legislaţia din Uniunea Europeană şi interzicerea otrăvirii populaţiei cu aditivi alimentari cancerigeni. Pentru exterminarea Poporului Român, începând cu anul 1990 România este singura ţară din lume unde populaţia este otrăvită prin introducerea aditivilor alimentari cancerigeni în pâine şi produse de panificaţie, carne şi preparate din carne, dulciuri, băuturi răcoritoare şi băuturi alcoolice. Deocamdată, Parchetul nu se autosesizează în legătură cu genocidul împotriva cetăţenilor români desfăşurat în timpul Regimurilor Iliescu, Constantinescu şi Băsescu.
       - Bilanţul privatizărilor din perioada 1990-2012.
       - Reducerea datoriei externe de peste 150 miliarde euro şi transparenţa utilizării creditelor externe.
       - Abrogarea actelor normative privind tăierea salariilor, sporurilor şi a pensiilor.
       - Sesizarea Procurorului General al României pentru cercetarea penală a celor care au iniţiat şi adoptat Ordonanţele de urgenţă ilegale ale Guvernelor Boc I-V, care au fost declarate neconstituţionale.
      - Redeschiderea spitalelor şi a şcolilor (numai) româneşti închise de Guvernele Boc, la cererea F.M.I. şi Băncii Mondiale.
      - Oprirea exportului de gaze naturale şi ţiţei din România, precum şi anularea scutirilor înscrise la art. 216 din Codul fiscal.
      - Sistarea procedurilor de avizare pentru jaful şi dezastrul ecologic prin folosirea cianurilor la Roşia Montană şi, respectiv, a privatizării S.C. CupruMin S.A. Abrud.
      - Abrogarea actelor normative prin care s-au acordat privilegiile pretinse de U.D.M.R. pentru etnicii unguri.
     - Studierea experienţei din Coreea de Sud, Argentina, Venezuela şi Bolivia, unde au fost naţionalizate toate băncile străine, respectiv în America de Sud – toate companiile străine cu activitate în domeniul hidrocarburilor şi al hidrocentralelor.
Pentru a-i păcăli, din nou, pe cetăţeni la apropiatele alegeri locale şi la cele parlamentare din acest an, Regimul Băsescu-Isărescu-Boc-Ungureanu a împrumutat de la băncile străine circa 5 miliarde euro la o dobândă de 7 la sută (dublă faţă de cea obţinută de Cehia) cu scopul de a plăti reîntregirea salariilor şi pensiilor, pentru a se putea ajunge la nivelul lor din anul 2010, înaintea tăierilor comandate din afara României. Cei care au fost la Putere şi cei care le urmează în Guvernul României îi mint pe cetăţeni şi le spun că vor acţiona pentru creşterea salariilor şi a pensiilor. Realitatea este alta. Viaţa a demonstrat, din nou, că minciuna are picioare scurte. Tăierea salariilor şi a pensiilor, în urmă cu doi ani, a făcut parte din Holocaustul împotriva românilor! Ceea ce s-a furat legal din câştigurile lunare ale bugetarilor şi din pensii nu se restituie. Probabil, de la 1 iunie a.c., va fi anunţat programul de revenire, în rate, a salariilor şi nu a câştigurilor lunare ale bugetarilor, precum şi cel de restituire în mai multe tranşe a reţinerilor ilegale reprezentând contribuţia pentru asigurările sociale de la pensionarii cu pensii mai mari de 740 de lei. Între timp, în ultimii doi ani, au crescut mult preţurile şi tarifele  dirijate de F.M.I. şi înfăptuite de Regimul Băsescu-Isărescu-Boc-Ungureanu şi, astfel, salariile şi pensiile reale au scăzut continuu, la fel şi nivelul de trai al cetăţenilor.
Prioritatea nedeclarată a viitorului Guvern Ponta o constituie înlocuirea rapidă a secretarilor de stat, a consilierilor nealogeni de la Palatul Victoria şi din ministere, a prefecţilor, subprefecţilor şi conducătorilor de instituţii deconcentrate din judeţe cu reprezentanţii U.S.L., pe care să-i folosească iarăşi în campaniile electorale. La aceste schimbări şi la înlocuirea hoţilor proşti cu hoţi deştepţi în multe funcţii la nivel central şi local se adaugă pregătirea unei hotărâri de guvern privind alocarea de sume către autorităţile locale conduse de reprezentanţi ai P.S.D., P.N.L. şi P.C. Se va spune că astfel se va face dreptate. Adică, Guvernul Ungureanu a dat bani pe criterii politice la clientela sa, iar Guvernul Ponta va da bani tot aşa. Vor urma acuzaţiile televizate ale noii Opoziţii (P.D.L. şi U.D.M.R.), dar nu şi o moţiune de cenzură, ca să nu se modifice scenariul din filmul „Balamucul“.
Fiind într-un an aniversar, anul Caragiale, nu putea primarul general şi alogen al Capitalei să rateze ocazia de a dezveli o statuie a împăratului Traian, cel care a distrus, în anii 105-106 d.Hr., centrul religios al lumii antice din Munţii Orăştiei; a furat din Dacia ocupată un tezaur uriaş de 1.640.000 kg aur şi 3.310.000 kg argint; a interzis, în anul 112 d.Hr., religia ortodoxă în Imperiul Roman; a incendiat şi ras de pe suprafaţa Pământului adevărata Capitală a Daciei, aflată lângă Haţeg, la Subcetate; a dus la Roma peste 500.000 de prizonieri geto-daci. Nemaiavând suficienţi bani pentru această statuie, nici măcar pentru un slip, alogenii din conducerea Capitalei României, împreună cu cei de la Ministerul Culturii, au comandat sculptorului o statuie a nudistului Traian, iar pentru lupul dacic nu au avut fondurile necesare pentru a-l colora în roşu, galben şi albastru, aşa cum era el folosit ca stindard de luptă de către geto-daci în urmă cu peste 10.000 de ani. Tot din lipsă de fonduri, celebra lupoaică a fost jupuită, n-are blană, iar coada îi este supradimensionată şi dreaptă. Există o diferenţă uriaşă între această statuie a lui Traian şi celebrele statui ale dacilor amplasate la Roma şi cu care italienii se mândresc de peste 1.900 de ani.
Pentru a umili Poporul Român, alogenii aflaţi în funcţii de conducere, după anul 1989, au înălţat pe teritoriul României multe statui ale unor criminali şi generali terorişti străini, opunându-se amplasării statuilor genialului Mihai Eminescu şi altor mari patrioţi români. Ca la noi la nimeni.
Aşa-i în anul Caragiale!
Cluj-Napoca, 3 mai 2012

Dr. Gheorghe Funar